Menu

Política de privacitat

Actualització el 20/05/2018


Hola, sóc en Kevin Charles Turner, el propietari d’aquesta web, cidlanzarote.com, i t’informo que aquesta s’adapta a la legalitat vigent.

La Política de Privacitat pot variar segons les exigències legislatives o d’autoregulació, pel que t’aconsello que la revisis periòdicament.
Sempre s’aplicarà quan com a Usuari omplis qualsevol tipus de formulari de contacte o subscripció on es recullin dades de caràcter personal (nom, email, etc).

Lleis que compleix aquesta política de privacitat.

Com a resident a Espanya, aquesta web es sotmet a la legislació espanyola i europea. Pel que deu complir amb aquestes tres lleis:
–       El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals als diferents països de la UE.
–       La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un blog a la hora de gestionar aquesta informació.
–       La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques mitjançant medis electrònics, com és el cas d’aquest blog.

La identitat del responsable del tractament de les dades:
El respobsable de les dades sóc jo i aquí et proporciono totes les meves dades:
–       Nom i cognoms: Kevin Charles Turner
–       Marca comercial: Buceo CID Lanzarote – Canary Island Divers
–       Web: cidlanzarote.com
–       NIE: X7161400M
–       Domicili social: C/ Alemania, 1 CP 35510 Puerto del Carmen, Lanzarote
–       Activitat: Escola de busseig
–       Correu electrònic: [email protected]

Què esperem dels nostres serveis:
L’accés i/o ús d’aquest lloc web atribueix a qui el realitza la condició de Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, l’Avís Legal, així com les condicions particulars que, en el seu cas, el complementen, en relació amb determinats serveis i continguts del lloc web.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Busseig CID Lanzarote. D’aquesta forma, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc Web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent i la bona fe. Queda prohibit l’ús de la web amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

Respecte als continguts d’aquesta web, es prohibeix:
–       La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, a menys que es compti amb la autorització dels seus legítims titulars.
–       Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars
–       La seva utilització per fins comercials o publicitaris.

Quina informació recaptem dels nostres usuaris i amb quina finalitat la utilitzem:
Tots els serveis ofertats a la web remeten a formularis de contacte i formularis de comentaris. Aquesta web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb els fins indicats.
L’usuari té dret a revocar el seu consentiment previ en qualsevol moment.

Sistemes de captura d’informació personal que utilitzem:
–       Formulari de comentaris: A la web existeix la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Existeix una cookie que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari per a que no hagi de tornar a introduïr-los a cada nova visita i es reculli internament la direcció d’email, nom, web i la direcció IP. L’usuari sempre tindrà dret a la revisió, recuperació o eliminació de les seves dades.
–       Formularis de contacte: En aquestos vostè es posa en contacte amb Buceo CID Lanzarote per rebre més informació, preguntar algun dubte o demanar pressupost respecte algun servei. Recollim en els formularis nom i email.
La seva informació està protegida d’acord a la nostra política de privacitat i cookies. En enviar un formulari de contacte, vostè comprèn i accepta la nostra política de privacitat i cookies.
Des del moment en què es posen en contacte amb aquesta web, Buceo CID Lanzarote té accés a: Nom d’usuari, correu electrònic i direcció IP conformant un fitxer amb el nom de ‘’Usuaris Web Buceo CID Lanzarote’’.
En tot cas Buceo CID Lanzarote es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració de la web Buceo CID Lanzarote com la present Política de Privacitat, pel que li aconsellem la visiti periòdicament.
 
Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris:
L’accés i/o ús d’aquest lloc web atribueix a qui el realitza la condició de Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, l’Avís Legal en relació amb determinats serveis i continguts del lloc Web.
A la utilització de la web de Busseig CID Lanzarote l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pugui danyar la imatge, els interessos i els drets de Buceo CID Lanzarote o de tercers o que pugui danyar, inutilitzar o sobrecarregar la web de Buceo CID Lanzarote o que impedeixi, de qualsevol forma, la normal utilització de la web.

Buceo CID Lanzarote adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus. No obstant, l’Usuari deu ser conscient de que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són invulnerables i que, per tant Buceo CID Lanzarote no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions als sistemes informàtics (software i hardware) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.
En tot cas, Buceo CID Lanzarote es compromet legalment a informar als seus Usuaris de qualsevol bretxa de seguretat en el plaç legal establert per la RGPD.

Dret a l’oblit.
En tot moment l’usuari de Buceo CID Lanzarote tindrà dret a revisar, recuperar i/o esborrar, total o parcialment, les dades emmagatzemades per Buceo CID Lanzarote. Només ha d’enviar un correu electrònic a [email protected] solicitar-lo.
Enllaços externs:
Les pàgines de Buceo CID Lanzarote proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers. L’únic objecte dels enllaços és proporcional a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquestos enllaços i no es responsabilitza en cap cas dels resultats que pugui derivar-se’n a l’Usuari per accés a aquests enllaços.
L’Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web a Buceo CID Lanzarote haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de Buceo CID Lanzarote. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas la existència de relacions entre Buceo CID Lanzarote i el propietari del lloc en el que s’estableixi l’enllaç, ni la acceptació o aprovació per part de Buceo CID Lanzarote dels seus continguts o serveis.

Exercici de drets ARCO
Se li informa que podrà exercir, respecte a les dades recaptades, els drets reconeguts a la Llei Orgànica 15/1999, d’accés, rectificació o cancelació de dades i oposició. Per això, se li informa que podrà exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita i firmada que podrà enviar, junt amb fotocòpia del seu DNI o document identificatius equivalent, al domicili postal de Kevin Charles Turner, C/ Alemania,1 CP: 35510 Puerto del Carmen – Lanzarote o per correu electrònic, adjuntant fotocòpia de DNI a: [email protected]
A la major brevetat possible respondrem a la seva sol·licitud per confirmar-li l’execució del dret que hagi sol·licitat exercir.

Exclusió de garanties i responsabilitat:
El Prestador no otorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin portar causa de:
–       La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts;
–       La existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
–       L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
–       La falta de licidut, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en el lloc web.
El prestador no es fa responsable sota cap concepte dels danys que puguin dimanar del ús ilegal o indegut de la present pàgina web.
Plataforma Europea de resolució de litigis en línea:
La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línea que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.Els consumidors podràn sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línea.

Llei aplicable i jurisdicció:
Amb caràcter general les relacions entre Buceo CID Lanzarote amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Sempre estarem localitzables: El Nostre Contacte
En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre la web de Buceo CID Lanzarote, per favor dirigeixi’s a [email protected] utilitzi el formulari de contacte disponible en el lloc web.

Registre de dades de caràcter personal
Aquesta declaració té com a finalitat informar als usuaris de la Política general de Privacitat i Protecció de Dades Personals seguida per Buceo CID Lanzarote.
Aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autorregulació, pel que s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin omplir algun formulari de qualsevol dels formularis disponibles a la web per contacte, registre a la botiga… on es recaptin dades de caràcter personal.
Buceo CID Lanzarote informa a l’usuari que és titular d’un fitxer de dades de caràcter personal inscrits davant el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades) sota el nom: ‘’Usuari Web Buceo CID Lanzarote’’, en els que les seves dades seràn tractades única i exclusivament per donar resposta a la pregunta o petició que ens formuli, i en el seu cas, per gestionar la seva relació comercial amb nosaltres com a client quan formalitzi un servei.
En utilitzar els formularis de contacte, comentaris i compra, observarà que alguns camps, com el nom o l’email, tenen la marca d’un asterisc (*); això significa que aquests camps són obligatoris, i el formulari no podrà ser enviat si deixa aquests camps en blanc.
L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contacter i realitzar operacions comercials amb Buceo CID Lanzarote. Així mateix, el no facilitar les dades personals col·licitades o el no acceptar la present política de privacitat suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades al nostre portal.

Ús i tractament de les dades d’usuaris:
Buceo CID Lanzarote té plena consciència de l’ús i tractament que s’ha de donar a les dades personals que es poden requerir o que es poden obtenir dels usuaris a les seves pàgines web amb la fi de gestionar les sol·Licituds o els productes o serveis requerits. En cap moment farà un ús diferent d’aquesta informació ni compartirà dades d’usuaris amb tercers.
Les dades personals recollides en aquesta web només s’utilitzaràn exclusivament per respondre a la seva sol·licitud d’informació, gestionar comandes i entegues, resoldre incidències, informar d’ofertes puntuals a usuaris enregistrats en el nostre servei de Newsletters/butlletí, atendre a reclamacions que puguin suggerir.

Secret i seguretat de les dades:
Buceo CID Lanzarote es compromet a la utilització de les dades incloses al fitxer, a respectar la confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalidad del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb l’establert al Real Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel que s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
L’usuari garantitza que les dades personals facilitades a través del formulari són verídiques, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, l’Usuari garantitza que tota la informació facilitada correspon a una situació real, que està al dia i és exacta. A més, l’Usuari s’obliga a mantenir en tot moment les seves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsetat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar d’això a en Kevin Charles Turner com a titular de la web de Buceo CID Lanzarote, o a tercers amb motiu de la utilització del mateix.

Buceo CID Lanzarote no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarca Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accesos fraudulents a aquestos per part de tercers. No obstant, i en base a la legislació vigent, es compromet a informar els usuaris de qualsevol bretxa de seguretat en el plaç màxim establert per la RGPD.

Amb qui es comparteixen les dades:
Algunes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.
Aquestes empreses són les següents prestadores sota les seves corresponents condicions de privacitat:
–       Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual es troba a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units (‘’Google’’).
–       Google Analytics utilitza ‘’cookies’’, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a redcoop.es a analitzar l’ús que fan els usuaris de la web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús en aquesta web (incloent la teva direcció IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors d’Estats Units.
–       Hosting: Raó social 1&1 INTERNET ESPAÑA, S.L.U. CIF B85049435 Dades de contacte AVINGUDA DE LA VEGA, 1 – EDIFICI VEGANOVA (EDIF.3 PLANTA 5º PORTA C) 28108 Alcobendas – Madrid (Espanya).

Navegació:
En navegar per les nostres pàgines web, els servidors d’Internet emmagatzemen la seva direcció IP als logs d’accés de forma automàtics i amb la única finalitat de permetre el trànsit per Internet, sent necessari que el seu equip faciliti aquesta direcció IP quan navega per Internet per a que les comunicacions puguin realitzar-se. La seva direcció IP serà utilitzada, a més, per realitzar estadístiques sobre el número de visitants d’aquesta web i la seva procedència, de forma totalment transparent a la seva navegació.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancelació o oposició:
Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició mitjançant un escrit dirigit a la direcció del responsable: Kevin Charles Turner, C/ Alemania, 1 CP 35510 Puerto del Carmen – Lanzarote, juntament amb una prova vàlida en dret, com fotocòpia del D.N.I. o equivalent, indicant a l’assumpte ‘’PROTECCIÓ DE DADES’’ o per correu electrònic a: [email protected]

Acceptació i consentiment:
L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i contentint el tractament de les mateixes per part de Buceo CID Lanzarote, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

Correus comercials:
D’acord amb la LSSICE, Buceo CID Lanzarote no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin sigut prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis que hi ha a la Pàgina Web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre la nostra Newsletter/butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord.